Vyhodnocení 2. kola

22. srpna 2011 v 22:00 | Katherine Black |  Oznámení
Takže, je načase udělit slibované vyhodnocení druhé soutěže našeho školního turnaje. Tato soutěž vám nepřidá tak velký počet bodů, jako první, ale určitě to stálo zato. Některé návrhy mě dostaly. Vyhrává ten nejoriginálnější, jak jsem dříve psala, ale samozřejmě dostane každý nějaké bodové ohodnocení. Všimla jsem si, že se tam vyskytuje dvakrát stejná věc, která mi přišla nejvtipnější. Rozhodla jsem se udělit plný počet bodů profesorce Sinistrové, která to napsala, jako první - mluvím o hůlkové skleróze. A další plný počet získáva nápad s křečovýma žílama. Ostatní dostanou po pěti bodech.
Dále je nutné napsat, že Benovi Owenovi a Gryffindoru bylo uděleno 5 bodů za aktivitu od profesorky Babblingové.
Počet bodů:

Gryffindor: 15
Hufflepuff: 10
Ravenclaw: 10
Slytherin: 10

I tak malý počet bodů některým kolejím výrazně pomohl takže gratuluji. Zítra už půjde o větší počet.
Do oběda bych měla zveřejnit článek s postupem při dalším kole. Po obědě však musím odejít takže budou - li nějaké problémy prosím obraťte se na Hagrida v kabinetu, který o té soutěží ví takže vám s pravidly dokáže pomoci také, ale myslím, že to bude jasné dost.

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ VŠAK JE ABY MI PROFESOŘI JEDNOTLIVÝCH KOLEJÍ NAPSALI DO ZÍTŘKA DO 10:00!!!! (NEJLEPŠÍ BY TO BYLO JEŠTĚ DNES ALE CHÁPU, ŽE TO ASI NEBUDE U VŠECH MOŽNÉ) STUDENTA ZE SVÉ KOLEJE, KTERÝ VAŠI KOLEJ BUDE REPREZENTOVAT V POSLEDNÍ ZKOUŠCE! ZÍTRA V TOM UŽ MUSÍ BÝT JASNO JELIKOŽ SE DO SOUTĚŽE SMÍ ZAPOJIT POUZE JEDEN VYVOLENÝ! - PIŠTE TO POUZE DO TOHOTO ČLÁNKU!
Přeji krásne sny! Katherine Black
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Severus Snape Severus Snape | 22. srpna 2011 v 22:06 | Reagovat

vybírám Lusi Green
a chtěla bych se zeptat jestli jsi započítala mojí nemoc

2 Severus Snape Severus Snape | 22. srpna 2011 v 22:12 | Reagovat

a ještě bych se chtěla zeptat o kolikátý hodiny(vím že jsem otravná ale já si stavím diař na celý den a nevím na kolikátou sem mám příjt

3 Katherine Black Katherine Black | E-mail | Web | 22. srpna 2011 v 22:21 | Reagovat

* dobře zapisuju si Lusi a jinak zítra to zveřejním do oběda, ale vážně ještě nevím přesný čas. Každopádně ty už nic nebudeš muset dělat vše je na Luci :). A soutěž potrvá asi až do čtvrtka.

4 Katherine Black Katherine Black | E-mail | Web | 22. srpna 2011 v 22:25 | Reagovat

* a ano dala jsem ti body.

5 M. McGonagallová M. McGonagallová | 22. srpna 2011 v 23:22 | Reagovat

vybírám Bena Owena :)

6 Bathsheba Babblingová - Havraspár Bathsheba Babblingová - Havraspár | Web | 23. srpna 2011 v 8:18 | Reagovat

Vabírám Patricii =)

7 Katherine Black Katherine Black | E-mail | Web | 23. srpna 2011 v 8:45 | Reagovat

* děkuji profesorům :)

8 Bathsheba Babblingová - Havraspár Bathsheba Babblingová - Havraspár | Web | 23. srpna 2011 v 9:03 | Reagovat

*nemáš za co Katherine!Už to tu bude ?=)

9 Katherine Black Katherine Black | E-mail | Web | 23. srpna 2011 v 9:05 | Reagovat

No chybí nám jeden návrh od Hufflepuffu článek už je hotov...

10 Katherine Black Katherine Black | E-mail | Web | 23. srpna 2011 v 9:07 | Reagovat

* musím počkat alespoň do deseti pak ho určím sama :)

11 Aurora Sinistrová - Mrzimor // Gloglo Aurora Sinistrová - Mrzimor // Gloglo | Web | 23. srpna 2011 v 9:49 | Reagovat

Vybírám Michaelu Potterovou, protože je u nás nová a já jí věřím.
(Jinak se omlouvám za zpoždění, ale před chvílí jsem vstávala, jindy vstávám i v jednu hodinu, takže je tohle docela zázrak, že jsem to stihla)

12 Katherine Black Katherine Black | E-mail | Web | 23. srpna 2011 v 9:52 | Reagovat

To je v pořádku :) čas je až do deseti takźe jsi to stihla děkuji :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama